Tankpas

Onze tankpas is speciaal ontworpen voor ondernemers en zelfstandigen, met al meer dan 50.000 tevreden gebruikers.

  • Met onze zakelijke tankpas heb je de vrijheid om bij elk tankstation in Nederland te tanken.
  • Ook kun je tanken bij meer dan 64.000 tankstations in heel Europa.
  • Alle tankbeurten worden keurig samengevoegd op één overzichtelijke factuur, waardoor je altijd voldoet aan de eisen van de belastingdienst.

Hoe werkt het aanvragen van een tankpas?

Het aanvragen van onze tankpas is eenvoudig. Klik op de aanvraagknop en volg de vijf eenvoudige stappen. Vul je kenteken en bedrijfsgegevens in. Als je kiest voor digitaal machtigen, ontvang je je nieuwe tankpas binnen drie werkdagen.

  • Eén pas voor tanken, laden, carwash en parkeren.
  • Al je tankbeurten worden overzichtelijk weergegeven op één factuur.
  • Je kunt ook betalen voor carwash, motorolie en andere services.

Tanken in de Benelux met onze tankpas

Met onze tankpas kun je overal in Nederland (99,9% dekking) tanken en bij meer dan 1500 tankstations in België en Luxemburg. Als je vaak in het buitenland bent, kun je ook tanken in heel Europa.

Verdien je tankpas snel terug

Veel ondernemers vergeten de btw van hun tankkosten te declareren, wat al snel €15 tot €20 per tankbeurt kan schelen. Met onze tankpas verdien je de kosten al terug binnen vier tankbeurten. Bovendien bespaar je tijd en geld, omdat handmatige administratie tijdrovend en kostbaar is.

Waarom kiezen voor onze tankpas?

Met onze tankpas kun je bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa tanken en profiteer je van prijs- en kwaliteitsverschillen. Je bent niet gebonden aan één brandstofleverancier, wat vaak voordeliger is dan een merkgebonden tankpas. Je kunt eenvoudig alle tankstations vinden via onze app.

Voordelen voor carwash en parkeren

Als ondernemer ben je vaak onderweg. Al je zakelijke reiskosten, inclusief carwash en parkeren, zijn belastingaftrekbaar. Met onze tankpas kun je automatisch gebruikmaken van carwash en parkeren, en alle kosten worden op één maandelijkse factuur weergegeven.

Fiscusproof administratie

Met onze handige app en tankpas kun je eenvoudig afrekenen voor tanken, laden, parkeren en wassen. Hierdoor voorkom je gedoe en voldoe je altijd aan de eisen van de belastingdienst.

Meer dan 10 passen nodig?

Voor grotere aanvragen kun je ook bij ons terecht. Neem een kijkje op onze pagina voor grote aanvragen.

Tanken in heel Europa

Ga je regelmatig naar het buitenland? Met onze zakelijke tankpas kun je ook internationaal tanken. Al je tankbeurten in het buitenland worden automatisch op één overzichtelijke factuur weergegeven. Voor slechts €1,90 extra per maand kun je ook in heel Europa tanken.

Aanvragen van een tankpas

Als ondernemer of zelfstandige ben je vaak onderweg. Met onze tankpas kun je zorgeloos tanken, laden, parkeren en de carwash betalen. Het aanvragen van een universele tankpas kost slechts enkele minuten, en binnen 5 minuten is jouw aanvraag klaar.

Profiteer van kortingen

Met onze tankpas kun je bij alle tankstations in Nederland tanken, zonder gebonden te zijn aan één merk. Je profiteert van prijsschommelingen in brandstofprijzen en kunt tot wel 15 cent per liter besparen.

Privé en zakelijk tanken

Met onze tankpas kun je zowel zakelijk als privé tanken. Je kunt niet alleen de kosten voor brandstof, maar ook voor vloeistoffen, onderhoud en banden aftrekken bij de belasting.

Zakelijke tankpas

Onze tankpas is geschikt voor zowel MKB-bedrijven als zelfstandigen. Met onze pas kun je bij meer dan 64.000 tankstations in heel Europa tanken en al je tankbeurten worden aan het einde van de maand op één overzichtelijke factuur weergegeven.